Flytten till Skårebacken närmar sig med stora steg och planeringen pågår. Till detta har kommit att vi återfår Trillabakka fyra månader tidigare än planerat. Våra hyresgäster har bestämt sig för att avbryta provboendet på landet och vi får tillbaka gården den sista oktober. Trillabakkas nya ägare tillträder under november månad. Så nu blir det fullt upp ett tag med in- och uflyttning. 
 
Jag har hämtat färgprovet för nya huset och det är med hjärtat i halsgropen. Jag är inte van vid hög takhöjd, höga fönster och stora rum - i 1700-talshusen som vi har bott i de senaste 24 åren där är karaktären en helt annan. Jag är trogen kund på Ottossons Färgmakeri i Genarp - nu känner jag mig otrogen när jag besöker Colorama i Ystad (!). Ingen bra känsla. Nu kan vi måla med andra färger än bara äggskalsvitt, och urvalet är oerhört stort. Vi tänker varmgrå som bas - en varmgrå som kan gå hand i hand med vitt, svart, grå och beige. Det blir nog den röda tråden i huset. 
 
 
 
Igår köpte jag ett vackert skåp - äldre - på AB Småland i Malmö. Det är svart med en fin inredning och dörrar med glas. Stort - men det krävs i rummet. Här kan vi plötsligt gå i höjden med möblerna.
I butiken i Malmö finns det så mycket bra saker, återanvända möbler och annat. 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej