Vi skaffade familjens första hund, Frida (New Foundland) när vi bodde på Ola Hans Gård strax utanför Lund. En bestämd dam. När hon kom ny i familjen fick hon sova med Axel för att inte gråta sig till sömns. Frida blev stor, väldigt stor och fick senare sällskap av Elsa. På bilden sitter de på trappan till Axels rum på gården. 
 
(null)
  
Sedan kom familjen Trassel och Tuff blev den första i en rad av Trassels.  
Tuff fick fem fina valpar med Max och vår Isak är en av dem. 
 
(null)
 
(null)
 
Man brukar säga att hunden är människans bästa vän. Detta stämmer så bra. Din bästa vän, hunden, är ärlig och uppriktig och älskar dig för den du är. Jag vaknar varje morgon och blir glad av den energi och livsglädje som Siri, Signe och Isak ger. Förstås så måste man ge tillbaka för att få allt detta, det gör man gärna. 
 
Wilma glömmer vi aldrig, hon var vår trygghet på Trillabakka Gård i nästan alla år, drygt 10 år. En underbar person, en god förebild för många. Hon fick tre söner; Bruno, Gösta och Torsten. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Nu har vi vår sista dag på Gotland och vi alla, Ida Fia, jag och hundarna längtar nu till ett eget hem. Om bara sexton dagar flyttar vi in i huset på Skårebacken. En stor dag för oss alla. En härlig trädgård till oss alla. Ett inbjudande och generöst hus för oss alla. Med närhet till havet, skogar och sjöar med strövområden för våra långa promenader. Det bästa jag och hundarna vet. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej