Om fem veckor flyttar vi tomhänta in på Skårebacken. Möbler och husgeråd finns på Trillabakka Gård som ju är uthyrt till mars månad. 
 
Vad gör man då? Jo vi tänker återbruk och skall så långt som möjligt köpa second hand och försöka klara oss på det vi hittar nu. Inflyttningsfesten får då bli till våren - när vi lämnat över Trillabakka Gård och hämtat hem våra saker till Skårebacken. 
 
Det känns så himla bra med återbruk i dessa tider. Vi vill köpa två nya soffor som alldeles nyligen utgått från Ikeas sortiment - Norsborg heter serien. Det är precis den slags enkla soffa man vill ha. 
 
Med avtagbar klädsel som kan tvättas, bra att ha med tre busiga hundar, särskilt när vi vill ha den med vit klädsel. Nu har vi hittat två soffor på Blocket och sparar 7 000 kr i ett enkelt grepp, vi hyr ett släp och hämtar. Detta har vi tidigare gjort med andra möbler och vårt kylskåp av märket Smeg (italienskt förstås). Kan rekommenderas varmt. 
 
 
Vi har haft en blåsig söndag vid havet och avslutade med citronpaj på Olof Viktors. Vi fick hålla hårt i våra små Trasslar vid havet - de kunde lätt blåsa bort annars. Vilka fina stränder vi får nu när vi strax flyttar till Sövestad. Det känns som att vi får både sommarhus och permanent boende på ett bräde. Sövestad ligger precis på tröskeln till Österlen, jag tror gränsen går någonstans i Fyledalen, bara några kilometer från Skårebacken. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej