Trillabakka Gård, en viktig plats för mig. Nu är det bara fyra dagar kvar och sedan tar Ulf över ansvaret för gården. Jag känner mig trygg och har största förtroendet och skall med glädje följa projekten på gården framöver. Dessa dagar arbetar jag i trädgården och säger farväl. Platsen har varit viktig för mig - det handlar om frihet, glädje och mod - men det handlar också om sorg och olyckor, den ena efter den andra. Men så är livet - en plats skall hålla för allt, den skall stå för sig själv och ge oss den trygghet och harmoni som behövs när det blåser därute. 
 
 
Aldrig någonsin har jag känt mig otrygg här - energin har alltid gett mig mod och styrka. 
 
Egentligen kan jag uppriktigt säga att platser kan vara viktigare för mig än människor - platser kan ge energi och kraft  - medan människor kan sluka och ta kraft. Det gör inte denna platsen. Tvärtom.
 
 
 
När jag nu går här ensam dessa dagar undrar jag hur vi har orkat. Renoveringen har varit omfattande, det ser jag nu när jag kikar in i bildarkivet. Gå in på vår hemsida www.trillabakka.se och se alla fina bilder, missa inte det. Det har varit ganska tufft eftersom jag har varit borta på vardagarna, kanske elva tolv timmar per dag. På helgerna och semestrar har arbetet med renoveringen gjorts. Tack Ida Fia för att du dokumenterat allt från början 2008, annars skulle man inte minnas hur det såg ut när vi kom till gården. 
 
 
 
 
Jag är stolt över vad vi tillsammans har åstadkommit och jag har lärt mig mycket under dessa år. Erfarenheten tar jag med mig i denna nya fas i livet som nu börjar. Kollektivboende i liten by, frihet och förstås massor av nya utmaningar. 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

FSHD Daniel

07 Nov 2019 20:34

Väldigt fina bilder. Ser ut som en en härlig plats :)

Kommentera

Publiceras ej