Den nya familjen på Trillabakka Gård undrade hur vi hade klarat oss utan garderober. Vi var där deras första helg när de tagit över gården för att svara på lite praktiska frågor. 
 
Se här bilderna på "mellanrummet" på Trillabakka, så himla vackert och saknat! Jag hoppas att jag i framtiden hittar en lika fin plats som Trillabakka. Där det enkla är som vackrast och där det är lätt att resa i livet. 
 
 
 
 
 
Rum på en gård byggd i slutet av 1700-talet, tål, i min mening, inte garderober helt enkelt. Man får hitta andra lösningar. Det bästa är att inte samla på sig. Livet blir också lättare att leva utan en massa döda ting som skall flyttas från en plats till en annan. 
 
Vad behöver man då? För en person.  
En klädstången byrå = det är allt. 
 
Kontakta mig gärna - jag kan hjälpa dig! Så att du också blir fri och kan resa lätt i livet.
Det är bara att bestämma sig.
 
När jag flyttade in i min vindsvåning här på Skårebacken fanns en flashig stor garderob, över en hel vägg (!) - den gav jag genast bort till en god kamrat. Jag stod helt enkelt inte ut med det sällskapet. Garderoben menar jag då förstås. 
 
 
 
  
Beundra däremot gärna min nya garderob, som är minimal, bara med kläder som jag använder ofta, kanske har jag elva galgar (?). Ytterplagg hänger jag i vår lilla hall. Arbetskläder får plats i den utmärkta källaren. På Trillabakka hade jag en trästång hängande i rep från taket, ungefär också elva galgar. Det räcker så väl. Underkläder, småtröjor och stumpor härbärgerar i två lådor i en byrå, utanför duschen. Mmmmmm, vad gott. Less is more ---
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej