På Trillabakka Gård finns det just nu en stallkatt (Paddy) som längtar efter sällskap. Hon är van vid att det finns hästar i stallet. Hon är van vid att någon bryr sig och tar sig en pratstund med henne varje dag. 

 

 

Trillabakka Gård skall säljas igen. Familjen som köpte gården i somras insåg i höstas att det blir svårt att få vardagen att fungera, med resor varje dag till Malmö. Där är vi olika, i vår familj har vi pendlat i alla år, vi har haft arbete i Malmö/Köpenhamn, barnen har gått i skola i Dalby/Lund och vi har kört över hela Skåne för att få vardagen att fungera. Viktigt för oss är en bra boplats och bra skolor. 

Fastighetsbyrån i Sjöbo, mäklare Peter Åkesson säljer gården. Härmed länk till annonsen

 
 
 
Om vi har goda vänner, eller vänners vänner, som vill bo på den vackraste platsen av alla och ta hand om lilla Paddy då blir jag väldigt glad. Paddy har också en dotter, Den Lilla, som inte är lika platsbunden som sin mor, hon ger sig ibland ut på lite längre promenader. Dessa två kastrerade tjejer har under elva års tid skött om möss- och råttjakten på gården, de behövs där för att hålla god ordning.

Vi hoppas att gården fylls med härliga människor och att brasan kommer att spraka i mellanrummet. Vi hoppas att stallet fylls med hästar eller andra djur och att livet går vidare på gården. Så var det tänkt.

 

 
 

Jag har nu öppnat upp hemsidan igen för att hjälpa till.  www.trillabakka.se 

 

Observera att texterna på hemsidan i viss mån borde uppdateras, men ni får ta del av detta som det såg ut när jag stängde sidan. Här finns bilder och beskrivningar av denna fantastiska plats.

Förra helgens visning gick i mörkrets och regnets tecken och inte alla har förmågan att se den annorlunda bild som ett bättre väder eller en annan årstid kan ge gården. Det är förstås så att från november till februari/mars är det inte lika kul men från mars till november får man kompensation för de hårda vintermånaderna. Även vintern, tycker jag, har sin absoluta tjusning, särskilt när det snöar och blir lite dramatik. Man tänder brasorna och får tid att läsa och vila. Men vi är som sagt olika. 

En fantastisk plats som lärt oss så mycket. 

Denna helg har man visning - var inte tveksam - var lite vild och modig, åk dit med våra bilder på näthinnan och föreställ dig ditt liv på gården - som kan vara hur underbart som helst! 

Lycka till önskar jag dig, ett nytt steg i livet mot verksamhet och nytt innehåll.

Eftersom jag står inför pension och behöver växla ner har jag sålt gården - men om jag vore yngre skulle det aldrig ske. Det är ett som är säkert. 

 

 

Kommentera

Publiceras ej