Idag har det varit tomt och sorgset på Skårebacken eftersom vår Isak Trassel har fått somna in. Isak Trassel var en god familjemedlem och den sista länken till den familj vi en gång var. 
 
Isak föddes på självaste julafton 2004 och blev nästan 16 år (112 år i människoår) och har alltid varit frisk och kry. 
 
Hans uppväxt på Ola Hans Gård och Trillabakka Gård var nog bra för hälsan. Massor av frisk luft, ute nästan hela dagarna på sommarhalvåret, fodermorötter ett par gånger om dagen och alltid hundkompisar inom räckhåll. Han har haft ett bra liv och vi har varit lyckligt lottade att få vara med honom. 
 
När vi flyttade till Toscana förra sommaren hängde han med, nästan 15 år gammal. Han fixade omställningen och allt gick så bra. Vi kom hem och han fick bo i Knäbäckshusen och på Gotland för att i oktober månad flytta in på Skårebacken, som sällskap fick han förstås Siri och Signe. Vilket sista år han fick Isak! Han har haft det så bra. 
 
Jag har tidigare gjort ett inlägg "Människans bästa vän, gissa vem" för den som missat. 
 
Isak var en av mina bästa vänner i livet och jag saknaden blir stor. Redan idag har jag saknat att han hela tiden var i vägen, att han satt i fönstret och kikade på mig när jag arbetade i trädgården, att han liksom tog plats. Han var alltid med. 
 
Det är tomt och de små hundarna liksom väntar, var är Isak? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej