Nu är det dags igen, för oss att förbereda för försäljning. Vi börjar bli lite duktiga på detta och fick idag beröm av såväl fotograf som mäklare för vårt fina hem. Vi behövde inga experter, det var likadant på fina Trillabakka, där fick vi också beröm för vårt vackra hem. Glädje. 
 
 
 
 
 
Bilderna och annons bör komma ut på lördag och nästa helg blir det visningar. Håll alla tummar för att fler än vi ser möjligheterna i denna fina präktiga 30-talsvilla. 
 
Ett hus som vi i princip köpte från Toscana, vi hann inte hem till de första visningarna av Skårebacken, vi fick be en god kamrat att åka på en visning och ta bilder till oss. Denna goda kamrat var densamme som köpte Trillabakka Gård av mig. Han skickade nog 80 bilder och vi bestämde oss för att köra de 200 milen norrut, hem till Sverige, för att köpa huset. 
 
 
 
 
 
Detta året har jag lärt mig mycket om trädgårdsarbete och blivit fullständigt smittad. På Trillabakka Gård fanns det inte den tiden för att mig att lära, den har funnits här på Skårebacken. Vi har haft egna grönsaker hela sommaren, fortfarande har vi ett skafferi utomhus med morötter, lök och palsternackor. Detta gör jag om på nästa plats, där vill jag också ha ett växthus. Avkopplande och härligt är trädgårdsarbetet. En lisa för själen. 
 
 
 
 
Som sagt idag har det fotograferats och vi hoppas det blir bra. Huset står liksom för sig själv, med sin redighet och klarhet. Stabil tegelvilla byggd 1938 av greve Piper på Krageholms slott. 
Höga fönster som ger fantastiskt ljus och i det mesta ärliga material, precis det som jag håller av. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej