På förmiddagen smög jag ut i trädgården och "lånade" en av solroserna, den står nu stolt i vardagsrummet. Är det inte märkligt att hösten kom så snabbt? Från en dag till en annan?
 
 
 
 
Uppriktigt sagt så har jag inte hunnit med, nu arbetar man intensivt under veckorna och helgen rusar förbi. En gång i veckan hälsar vi på Esja som ser så glad och nöjd ut i fantastiska hagar med goda vänner i flocken. Det är verkligen skönt att veta att familjens enda häst har det så bra. 
 
 
 
 
Tavlan av Pall Solnes är ett hav av fantastiska färger som hela tiden är i förändring. Tavlan samtalar med det som finns omkring, idag en solros i lysande gult, plötsligt ser jag det gula i tavlan. Oj vad jag gillar den! Det vet ni alla, oj vad jag tjatar. Jag tror att jag vill köpa en till, jag får spara lite extra. 
 
 
 
 
 
Märkligt, när jag för några år sedan åkte till galleriet i Tomelillla för att köpa tavlan visade det sig att konstnären lever tillsammans med den skådespelerskan som en gång fick ett brädgolv från vår gård utanför Lund (Ola Hans Gård). På den tiden arbetade jag på Teaterhögskolan i Malmö och min kollega Erik behövde ett brädgolv till sitt hus som han och hans fru renoverade. Erik har också skrivit boken om Pall Solnes och cirkeln är sluten. Märkligt är livet. 
 
 
 
 
 
 
Jag hoppas att ni tycker om min nya design av bloggen. Det är ganska exakt ett år sedan jag startade upp den och jag ville förnya mig. Fortfarande ser jag kanske 80-100 besökare till vart och ett av mina inlägg och det blir jag glad för. Jag vet att jag kan provocera med mina snabba kast ibland men det är sådan jag är - snabb och energisk går jag genom livet. 
 

Kommentera

Publiceras ej