Jag måste hitta tillbaka till mina drömmar 
Annars dör jag inombords 
Så det så 
 
 
 
Det var en dryg månad sedan jag skrev, jag har inte alls haft någon lust. Då blir det så här. Utan lusten går det inte. 
 
 
 
 
Hela dagarna sitter jag vid min skärm och arbetar, inte ovanligt att det rör sig om tio timmar. När jag sedan är ledig på kvällen vill jag inte fortsätta att sitta. Jag vill ut.
 
Jag är inte ens glad nog att fotografera eller måla, det är med andra ord en slags kris på gång. 
 
 
 
 
För att hålla modet uppe funderar jag nu på vad man önskar sig för sommaren och semestern som ju kommer att infinna sig. Jag har gjort en plan, att med husbilen köra från Lund till Montpellier. 
 
Vem vet, det kan gå. Jag har idag fått min första vaccination och den andra sprutan får jag i mitten av juni månad. 
 
Ni har rätt, jag behöver nytt färgband till den gamle skrivmaskinen. Det är nu beställt och kommer med posten, som kanske kommer varannan dag, eller inte. Vår postbärare springer i den knarriga gamla fina trappen och min brevlåda, en fin vit enkel låda, sitter alldeles utanför min dörr till bostaden.
 
Vilken lyx, jag brukar ha nästan en kilometer till brevlådan, det var på den tiden när posten kom varje dag, i lådan. Det var på den tiden när jag blev insnöad och inte kunde åka till jobbet. Det kan jag inte idag heller, åka till jobbet, bara om jag har dispens. Mig passar det utmärkt bra att arbeta på distans, men förstås så saknar jag mina kamrater på jobbet. Vi zoomar hit och dit och flera gånger om dagen, men vad kan väl det ersätta samtalet kring det runda bordet? 
 
Jag hoppas att alla får vaccination inom kort och att vi får tillbaka livet, det liv som vi älskade. Det liv som kunde bjuda in till drömmar. Jag vill hitta tillbaka till mina drömmar. 
 
Tänk vilken tankeställare vi alla har fått. 
 
Synonymer till tankeställare kan vara: varning, påminnelse, läxa, lärdom, erinran, lektion m fl.