Jo, jag föll pladask, för första gången i mitt liv tror jag, på detta sätt vill jag tillägga. Jag föll från min säng, pladask ner på golvet, ingen bruten lårbenshals, inte ens en öm bak. (Fniss). 
 
Pladask = huvudstupa, handlöst, med en duns, helt utan kontroll - och det var det.
Det lät i hela lilla huset. Det blev stora skratt och en härlig start på en fin dag. 
 
Kanske var det för att jag var lite snurrig efter nattens konsert med Needtobreathe. Dottern väckte mig, basisten i gänget är en kamrat till henne sedan flera år. 
 
Det var med Seth Bolt och yngre brodern Chandler Bolt som hon började sitt samarbetade redan 2013. Det var den första bok som hon arbetade med. Ett välgörenhetsprojekt som har genererat flera års arbete för Ida Fia. Hon arbetar fortfarande med Chandler Bolt, i Self Publishing School.  Seth spelar i bandet NTB och förstås så skulle vi se konserten i natt.  
 
 
 
 
Snabbt hämtade jag mig och det blev frukost, varma blåbär med mango, havregrynsgröt, dubbel espresso med skummad mjölk, mörkt bröd med Brieost och varma blåbär. Vilken kick! 
 
Morgonsolen spelade i huset och lördagen blev bra med olika projekt som tar oss framåt. 
 
 
 
 
 
 
När vi skaffade våra första hästar var vi beroende av andras kunskap, snabbt bestämde vi oss för att skaffa eget kunnande och kompetens. Nu känner vi igen oss efter alla entreprenörer som har helt olika lösningar för samma bekymmer - nu har jag beställt Stora boken om byggnadsvård! Detta är mitt första trähus och jag är lite nervös för detta, också min första jordkällare som inte är lätt att förstå. Jag får helt enkelt själv läsa på och skaffa mig mer kunskap. 
 
 
 
 
Annars blev lördagen en gåva, en fin dag, som man inte skall ta för given. Signe och Siri är så lyckliga här, det trivs så bra. Se bara Signes uppsyn tidig morgon? Vad händer idag? Blir det en långpromenad i skogen? Kan jag jaga ett vildsvin? Eller en hjort? Kanske en älg? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej