Nu är det söndag och helgen lägger vi bakom oss. På tisdag åker jag till Lund för att vara på plats i dagarna tre. Jag har under veckorna längtat till Himlatorp och om arbetet tillåter arbetar jag framöver två dagar på hemmaplan. 
 
 
 
 
 
De 18 kvm jag har i Lund är förstås väldigt trevliga men det finns större krafter här på Himlatorp. 
Tänk nu när våren ger sig tillkänna och det finns massor av roliga projekt som jag kan hinna med efter jobbet. 
 
Det finns också stora fördelar med hemarbetet - du får arbeta ostört och blir klart mer effektiv. 
 
 
 
 
Nu gäller det att hålla kvar tiden, att inte låta den gå omärkt förbi. Så kan det bli med våren, om man inte håller kvar. Bästa sättet att hålla kvar tiden är att fylla den med roliga projekt. 
 
Nästa helg har jag planerat att måla inredningen till växthuset, pallkragarna blir mörkt gröna, åt engelskt grönt. Samma färg som växthuset tänker jag. Även om det bara är ett växthus kan det ju vara vackert. Om det ändå skall göras liksom. Ett planteringsbord behövs och jag använder träbockar som är lite högre, i bra arbetshöjd, en rejäl plywoodskiva som jag också målar. 
 
 
 
 
Ett annat projekt som hägrar är att ordna klart alla stolarna som vi köpte i Bryssel. 
De behöver vi både här och där, ute och inne. Mmm. 
 
 
 
 
Sen måste jag verkligen åka till San Gimignano för att äta glass på torget. Det gör vi kring påsk är det tänkt. Det är ju nu så länge sedan och längtan är stor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Anonym

20 Feb 2022 21:29

Gelateria Dell Oumo har den godaste glass jag ätit i Italien. Den ligger på också på torget i ena hörnan. Jag längtar också dit igen. Kram Kristel

Kommentera

Publiceras ej